Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

PARKING SENZORI MAX SIVI 4 SENZORA

Šifra: 6383

PARKING SENZORI MAX SIVI 4 SENZORA Parking senzori za lakše i sigurnije parkiranje. Senzori su ugrađeni u prednji ili zadnji branik. Senzori djeluju na sonarnom principu, odašilju ultrazvučne valove koji se nakon refleksije od prepreke vraćaju i senzor za parkiranje na temelju vremena reakcije procjenjuje udaljenost od prepreke. Senzori su udubljeni i ne strše. Kod otkrivanja udaljenosti od prepreke koristi se zvučna signalizacija kao i LED displej koji prikazuje udaljenost od prepreke. Istovremeno na ekranu se pokazuje gde se prepreka nalazi. Uključena je i glodalica za bušenje koja služi za bušenje rupa na odbojniku i odstojnika kako bi se omogućilo naginjanje ili poravnavanje senzora po potrebi. Specifikacije: prikaz i signalizacija: LED / Audio, napon napajanja: 12V DC, jačina signala: 70db. Maks. zabilježena udaljenost od prepreke: 1,8m, zabilježena nulta prepreka: 0,3m Paket uključuje: 1x kontrolna jedinica, 4x parking senzor, 1 x displej, 1x bušilica i uputstvo za upotrebu.

EAN: 8586015056383
SKU 6057 KATEGORIJA

Cijena:

50.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.