Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

TINT GEL ZA POSTAVLJANJE FOLIJA 500ml

Šifra: BB2006

Visoko efikasan koncentrat za profesionalnu ugradnju “mokre” folije. Ne ostavlja tragove i masnu prljavštinu između folije i stakla. Brzo isparava nakon
nanošenja. Ima vrlo dobra klizna svojstva, olakšavajući ponovno postavljanje filma na staklo. Ne sadrži rastvarače i štetne deterdžente koji reaguju sa ljepilom. Tint Gel je posvećen zatamnjivanju auto stakala, postavljanju zaštitnih folija, zamotavanju gradilišta i reklamnoj grafiki.

Upotreba:
Sipati 6-10 ml Tint Gela u 1 litar vode.
Prije upotrebe smjesu dobro promućkati. Nanesite proizvod na površinu raspršivačem. Nakon nanošenja filma, uklonite višak tečnosti. Preostala tečnost ispod filma će automatski ispariti u roku od nekoliko sati.

Preporuke:
Smjesu vode i proizvoda dobro promućkati prije upotrebe. Prije nanošenja provjerite je li očišćena površina hladna. Nemojte koristiti proizvod na
direktnoj sunčevoj svjetlosti. Čuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 5 – 25 °C. Ne izlažite sredstvo smrzavanju ili pregrijavanju. Čuvati van dohvata djece.

EAN: 5903678003081
SKU 12618 KATEGORIJA

Cijena:

30.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.