Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

PAD ZA FINO POLIRANJE 90/75mm

Šifra: BB1967

Finish – je najmekši jastučić iz serije BadBoys. Dizajniran za završnu obradu površina anti-hologram pastama i Super Finish-om. Prvenstveno se koristi za brzo uklanjanje tragova vrtloga, odnosno holograma na laku i plastici. Super mekana struktura spužve sa otvorenim ćelijama također omogućava upotrebu glazure, sredstava za čišćenje voska i mehaničku primjenu voskova. Dizajniran za postizanje “efekta ogledala” u završnoj fazi. Trapezni profil jastučića osigurava maksimalnu stabilnost u vožnji, a ugao nagiba ruba jastučića omogućava mašini da dođe do teško dostupnih mjesta. Centralno smještena rupa osigurava bolju ventilaciju noseće ploče i sprječava zgrušavanje i kristalizaciju čestica paste u središnjem dijelu jastučića uzrokovane orbitalnim pomicanjem. Pad kompatibilan sa DA i rotacionim mašinama.

EAN: 5903678002626
SKU 12465 KATEGORIJA

Cijena:

16.50KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.