Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

PJENA ZA ČIŠĆENJE TKANINE – SICEVA 1L

Šifra: BB6523

RRCustoms BadBoys pjena za čišćenje presvlaka
Efikasan je koncentrat sa visokim stepenom pjene namijenjen čišćenju različitih vrsta tkanina. Posebno se preporučuje za uklanjanje prljavštine sa auto sjedala, tepiha, podnih obloga i tepiha.
Upotreba:
Temeljno usisajte površinu koju treba očistiti;
Dobro protresti bocu prije upotrebe;
Koncentrat razrijediti vodom, cca. 1:20 za svijetle mrlje; 1:10 ili 1:8 za velika zaprljanja; ovaj proizvod se može koristiti nerazrijeđen kao teško sredstvo za uklanjanje mrlja; nanesite četkom ili sunđerom; protresati kružnim ili unakrsnim pokretima, ovisno o površini;
Obratite pažnju prilikom čišćenja površine i po potrebi isperite četku ili spužvu u čistoj vodi;
Izvući što je više moguće rastvora sa površine;
Obrišite površinu čistom krpom.
Preporuke:

Prije prve upotrebe, testirajte na neupadljivom području kako biste osigurali zadovoljavajuće rezultate; prilikom nanošenja zaštitite kožu; ovaj proizvod je iritantan, koristite zaštitne rukavice / zaštitu za oči / zaštitu za lice; nakon upotrebe temeljito operite ruke; čuvati na hladnom i suvom mestu na 5 – 25°C; ne dozvolite da se ovaj proizvod zamrzne i ne izlažite preterano UV zračenju ili dozvolite da se pregrije; čuvati izvan dohvata djece.

EAN: 5903678005115
SKU 12441 KATEGORIJA

Cijena:

39.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.