Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

KERAMIČKI PREMAZ ZA ZAŠTITU LAKA UCC 30ml

Šifra: BB6342

Štiti od vanjskih faktora i agresivnih hemikalija i poboljšava dubinu boje. Sastav i upotreba obogaćujućih supstanci u njemu daju premazu fenomenalnu klizavost, zahvaljujući kojoj premaz pokazuje snažna hidrofobna svojstva i svojstva samočišćenja. Popunjava manje nesavršenosti i daje površini izvanredan efekat stakla, auto farba ne zahtijeva dodatno depiliranje ili poliranje. Sa jednim slojem, premaz traje do dvije godine, sa dva sloja do tri godine zaštita boje od bledenja i oksidacije.
Upotreba:
Pripremite površinu boje temeljnim i sigurnim pranjem
Zatim izvršite potpunu hemijsko-mehaničku dekontaminaciju laka
dokažite farbu s barem osvježenjem u jednom koraku, npr. Bad Boys One Step Polishing Paste
Prije nanošenja, temeljno odmastite površinu boje Bad Boys Panel Wipe-om (po mogućnosti dvaput)
Nanesite premaz na hladnoj i suvoj površini boje, u prostoriji sa stalnim termodinamičkim uslovima bez sunčeve svetlosti.
Čistim, suhim aplikatorom nanesite malu količinu RRCeramic Coating Ultra i unakrsnim pokretom rasporedite proizvod po površini.
Ovisno o temperaturi, pričekajte oko 30-60 sekundi da uklonite višak premaza odgovarajućim mikrovlaknom (premaz se brzo veže za površinu boje, pa će biti potrebno nekoliko dodatnih ručnika od mikrovlakana)
Koristite drugo mikrovlakno za poliranje površine dok ne postane sjajna bez pruga (pomoći će korištenje lampe za pregled)
Nakon završetka nanošenja, ostavite automobil na optimalnoj temperaturi (ne manje od +10°C) 24 sata, radi boljeg vezivanja premaza za površinu boje.
Upute za upotrebu:
Koristite samo namjenski RRC aplikator za najsigurniju primjenu
Zapamtite dobro osvetljenje
Drugi sloj treba naneti nakon 10 ~ 12 sati od trenutka nanošenja prvog sloja ili nakon prethodnog zagrevanja IR lampom

EAN: 5903678003777
SKU 12426 KATEGORIJA

Cijena:

204.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.