Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

TEČNOST ZA ODMAŠĆIVANJE I PRIPREMU LAKA ZA KERAMIČKI PREMAZ

Šifra: BB1944

RRCustoms BadBoys Panel Wipe
Profesionalni proizvod namijenjen pripremi površina za nanošenje keramičkih premaza. Lako uklanja ostatke paste za poliranje, kao i ostatke ljepila sa maskirnih traka. Uravnoteženo vrijeme isparavanja omogućava duži rad na površini premaza boje. Ostavlja površinu odmašćenom i sterilnom. Omogućava bolje prianjanje premaza. Proizvod ne sadrži izopropil alkohol.

Upotreba:
Protresite bočicu prije upotrebe nanesite Wipe Panel na površinu aplikatorom ili mikrovlaknom, temeljito obrišite očišćeni element, s drugim mikrovlaknom, uklanjajući ostatke proizvoda zajedno sa prljavštinom, ponovite ove korake ako je potrebno
Preporuke:
Prije prve upotrebe testirajte ga na neupadljivom području prilikom nanošenja, zaštitite kožu ovaj proizvod iritira koristiti zaštitne rukavice / zaštitnu odjeću / zaštitu za oči / zaštitu za lice; čuvati na hladnom i suvom mestu na 5 – 25 °C ne dozvoliti da se ovaj proizvod smrzava i ne izlagati UV zračenju ili dozvoliti da se pregreje ne dozvoliti da se osuši na površini pre nanošenja, proverite da li je površina koja se čisti hladna na dodir ne koristiti na direktnoj sunčevoj svjetlosti ili na vjetru zapaljivi proizvod držati van domašaja djece

EAN: 5903678002251
SKU 12419 KATEGORIJA

Cijena:

28.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.