Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

ŠAMPON ZA AUTO KERAMIČKI 500ml

Šifra: BB6421

RRCustoms BadBoys keramički šampon

Koncentrovani je šampon za automobile na bazi SiO2, sastavljen od najkvalitetnijih surfaktanata, zajedno sa najnovijom SiO2 tehnologijom, koja obezbeđuje zaštitni hidrofobni sloj. Keramički šampon lako probija prljavštinu, kako bi osigurao dubinsko i sigurno čišćenje eksterijera vozila, zaštićenog keramičkim premazom. Kada se koristi na neobloženim površinama, stvara klizav, hidrofobni sloj, osiguravajući zaštitu i svojstva samočišćenja.
Upute za upotrebu:
• Isperite automobil vodom pod pritiskom da biste uklonili labavu prljavštinu (za pretpranje preporučujemo Bad Boys Active Foam)
• Dodajte 50 ml keramičkog šampona u kantu od 10 litara i dolijte toplom vodom. (proporcija 1: 200)
• Pomoću rukavice za pranje nanesite rastvor na površinu vozila, radeći u pravoj liniji od vrha do dna, pazeći da su sva područja pokrivena.
• Isperite vozilo vodom prije nego se proizvod osuši.
• Na kraju osušite odgovarajućim ručnikom od mikrovlakana.
Savjet:
Za još bolji efekat perlica, nanesite malu količinu keramičkog šampona direktno na rukavicu za pranje prije ispiranja i rasporedite je po vanjskoj strani vozila.

EAN: 5903678004316
SKU 12413 KATEGORIJA

Cijena:

38.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.