Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

FOLIJA ZA STAKLO SKYFOL NT CERAMIC85 0.51X30M

Šifra: NTCERAMIC85 0,51

FOLIJA ZA STAKLO SKYFOL NT CERAMIC85 0,51X30M
Skyfol NT Ceramic Premium folija za automobilske prozore je obrađena u više slojeva za jednostavnu ugradnju, izuzetnu izdržljivost i visoku toplotnu zaštitu. U lakšim verzijama, pruža besprijekorne performanse s infra-apsorbirajućim česticama.Lakše verzije Skyfol NT Ceramic takođe pružaju efikasnu toplotnu zaštitu, a Skyfol NT Ceramic 90 se može ugraditi na skoro sva prednja bočna stakla i vetrobranska stakla sa brojem licence i sertifikatom o odobrenju. Usklađuje se sa specifikacijom od 70% kada se instalira na staklo i održava 45% infracrvenog zračenja na otvorenom.
Garancija: TRAJNO
Folija ispunjava sve zakonom propisane mjere za postavljanje i korištenje na staklima automobila.Posjeduje ABG broj i svu prateću dokumentaciju u skladu da zakonom Bosne i Hercegovine, ali i Austrije,Njemačke i ostalih zemalja EU.

SKU 11873 KATEGORIJA

Cijena:

600.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.