Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

FOLIJA ZA STAKLO SKYFOL HPPRO05 ABG 0.76X30M

Šifra: HPPRO05 LR 0,76

FOLIJA ZA STAKLO SKYFOL HPPRO05 ABG 0,76X30M;

HP Pro je hibridni film visokih performansi, metalnih boja dostupan s različitim razinama prijenosa svjetlosti.Cijela grupa ovih folija štiti od vrućine, odbljeska i štetnog UV zračenja. Film je optimiziran metaliziranim poliesterom i postojanim stabilnim bojama kako bi se osigurala niska vanjska refleksija. Karakteristike: Premium hibridni film: daje vrhunsku zaštitu od vrućine i odsjaja s minimalnim efektom zrcala. Izvrsni UV blok > 99% Izvrsno rukovanje s kontroliranim skupljanjem Smanjeno vrijeme sušenja Iznuzetna solarna izvedba Superiorna estetika, krajnja jasnoća i stabilnost boja. Pogodnosti: Čuva vozila hladnim i udobnim. Poboljšava stil vozila i privatnost. Široki raspon nivoa zatamnjenja. Tokom određenog vremenskog perioda i dalje izgleda odlično. Specifikacije Vrsta primjena: Primjena: Prozori Unutrašnja i vanjska upotreba Ljepilo i podloga Sastav ljepila: Akrilni premaz na bazi otapala Akril na bazi vode Uklanjanje: Trajno Dimenzije Debljina: 38 μ Pohrana proizvoda Rok trajanja: 2 godine Uvjeti skladištenja i prijenosa: 20 ° C +/- 2 ° C s 50% +/- 5% Rok trajanja Garancija: 10 godina Folija ispunjava sve zakonom propisane mjere za postavljanje i korištenje na staklima automobila.Posjeduje ABG broj i svu prateću dokumentaciju u skladu da zakonom Bosne i Hercegovine, ali i Austrije,Njemačke i ostalih zemalja EU.

SKU 11868 KATEGORIJA

Cijena:

570.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.