Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

PODMETAČ ZA GEPEK GUMENI TIPSKI VW GOLF VIII KARAVAN 2020- GORNJI POD (GLEDRING)

Šifra: GL1016

Gledring custum fit prostirke za prtljažnik su dizajnerske prostirke od visokokvalitetnog materijala Rubbasol. Materijal Rubbasol je razvijen samo za kompaniju Gledring i trenutno je najkvalitetniji i najčistiji materijal na tržištu u automobilskoj industriji. Materijal bez mirisa ima sve potrebne certifikate, uključujući i certifikat za hranu. Osigurava dug vijek trajanja. Prostirke za prtljažnik imaju vrlo elegantnu ivicu od 2 cm, koja zbog preciznog mjerenja u potpunosti pristaje uz prtljažnik. Prljavština ne može doći ni na jedno mjesto gdje ne bi trebala biti. Rub prostirke za prtljažnik Gledring može primiti do 10l tekućine i savršeno je rješenje za sve koji često koriste svoj prtljažnik. 90* ugao vanjske ivice omogućava puno korištenje prtljažnika. U drugim slučajevima, nagnuta ivica smanjuje kapacitet zapremine prtljažnika. Svi Gledring dizajni proizvoda su napravljeni za lako čišćenje, jer je važno da su proizvodi upotrebljivi, praktični i da istovremeno čine izgled vozila elegantnijim i ljepšim. I gumene prostirke za prtljažnik su napravljene sa istim konceptom lakog čišćenja.Oblik gumene prostirke za prtljažnik je 100% prilagođen prtljažniku, zbog precizno izvedenih mera.

EAN: 3830068660161
SKU 12129 KATEGORIJA

Cijena:

86.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.