Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

TEČNOST ZA NEUTRALISANJE KIŠE SA VJETROBRANA 200ml

Šifra: BB1686

RRCustoms BadBoys Ez Wiper

Jednokomponentni nevidljivi brisač na bazi keramike. Odlikuje se lakoćom nanošenja i odličnim, dugotrajnim hidrofobnim efektom. Proizvod je otporan na hemijske agense.
Upotreba:
Temeljno očistite vjetrobransko staklo BadBoys sredstvom za čišćenje stakla; nanesite Easy Wiper na staklo pomoću aplikatora; ravnomjerno raspršite proizvod po površini; ovisno o temperaturi, ostaviti nekoliko / nekoliko minuta; zatim ga obrišite mikrovlaknom dok ne dobijete glatku, prozirnu površinu; ako želite učinak do 6 mjeseci, očistite staklo BadBoys Glass Cleaner-om, uklonite naslage kamenca sa stakla i na kraju operite staklo alkoholom ili sredstvom za čišćenje pred voskom.
Preporuke:
Održavanje aplikacije Easy Wiper zavisi od intenziteta upotrebe automobila, brisača i stepena kamenca na staklu. Čuvati na suvom i hladnom mestu na 5-25°C. Ne izlažite proizvod zamrzavanju ili pregrijavanju. Ne ostavljati da se osuši na površini. Čuvati izvan dohvata djece.

EAN: 5903678001544
SKU 12432 KATEGORIJA

Cijena:

35.01KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.