Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

PAD HEAVY CUT ZA DUBOKE GREBNICE 90/75mm

Šifra: BB1963

Univerzalni jastučić za poliranje 90/75 mm
Veoma visoka tvrdoća jastučića, karakteriše ga konstantna sila rezanja tokom rada i visoka otpornost na toplotu. Otvorenu ćelijsku strukturu pjene karakterizira visok protok zraka, koji povećava hlađenje i olakšava čišćenje jastučića. Trapezni profil jastučića obezbeđuje maksimalnu stabilnost vođenja, a ugao ivice jastučića omogućava mašini da dođe do teško dostupnih mesta. Centralno smještena rupa, osigurava bolju ventilaciju potisnog jastučića i sprječava nakupljanje i kristalizaciju čestica paste u središtu jastučića uzrokovane orbitalnim kretanjem. Jastučić je dizajniran za rad sa takozvanim pastama za “prvi rez”, idealnim za pripremu površine za sljedeći korak poliranja. Dizajniran za upotrebu sa Bad Boys Heavy Cut pastom za poliranje. Podloga je kompatibilna sa DA i rotacionim mašinama.

EAN: 5903678002541
SKU 12457 KATEGORIJA

Cijena:

16.50KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.