Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

PAD ZA POLIRANJE UNIVERZALNI 90/75mm

Šifra: BB1965

Poliranje – tvrdi jastučić za poliranje, dizajniran za uklanjanje ogrebotina i mrlja na mekim lakovima i plastici, te za poliranje tvrdih lakova. Njegova glavna svrha je dati površini visoki sjaj. Otvorenu ćelijsku strukturu pene karakteriše visok protok vazduha, što povećava hlađenje i olakšava čišćenje jastučića. Trapezni profil jastučića osigurava maksimalnu stabilnost u vožnji, a ugao nagiba ruba jastučića omogućava mašini da dođe do teško dostupnih mjesta. Centralno smještena rupa osigurava bolju ventilaciju noseće ploče i sprječava zgrušavanje i kristalizaciju čestica paste u središnjem dijelu podloge uzrokovane orbitalnim pomicanjem. Jastučić savršeno radi sa pastama prve i druge faze, dajući mogućnost podešavanja sile rezanja. Pad kompatibilan sa DA i rotacionim mašinama.

EAN: 5903678002589
SKU 12461 KATEGORIJA

Cijena:

16.50KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.