Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

APC UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE 5L SA MIRISOM

Šifra: BB2011

RRCustoms BadBoys All Purpose Cleaner APC miris: Parfimisan
Univerzalni koncentrat za čišćenje. Efikasno prodire i razbija prljavštinu, masnoću i teške mrlje. Povezujući ih zajedno kako bi se formirala suspenzija koja se lako uklanja. Ima alkalni pH, preporučuje se za čišćenje unutrašnjih i spoljašnjih delova automobila. Proizvod ugodnog mirisnog mirisa.
Upotreba:

• Protresite bocu prije upotrebe;
• Razrijedite koncentrat vodom (približno 1:4 za tešku zaprljanost, 1:10 za laku zaprljanost);
• Nanesite otopinu na površinu koju čistite, koristite četku, četku-olovku ili spužvu
• Za prljavštinu koju je teško ukloniti ostavite sredstvo da djeluje na površini nekoliko minuta;
• Obrišite površinu vlažnom krpom od mikrovlakana, a zatim osušite čistom krpom od mikrovlakana;
• Ako je potrebno, ponovite postupak čišćenja.
Preporuke:
Prije prve upotrebe, testirajte proizvod na manje vidljivom mjestu; zaštitite kožu tokom nanošenja; proizvod može biti iritantan za kožu; koristiti zaštitne rukavice/odjeću/zaštitu za oči/zaštitu za lice; nakon upotrebe temeljito operite ruke; čuvati na suvom i hladnom mestu na 5-25°C; ne izlagati smrzavanju ili pregrijavanju; ne ostavljati da se osuši; prije nanošenja uvjerite se da je površina koju ćete čistiti hladna, ne nanositi na direktnom suncu i kada je izložen vjetru; čuvati izvan dohvata djece; proizvod za profesionalnu upotrebu.

EAN: 5903678002763
SKU 12409 KATEGORIJA

Cijena:

98.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.