Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

LOSION ZA NJEGU GUME 500ml

Šifra: BB1998

RRCustoms BadBoys Colored Tire Dressing
daje gumama svjež, prirodan, crni izgled. Daje gumi novi, čist izgled i pokriva svaku promjenu boje. Proizvod se veoma lako nanosi, brzo se suši. Proizvod se može koristiti u razrjeđivanju 1:1.
Upotreba:
Očistite površinu gume suvim mikrovlaknom ili četkom.
Dobro protresite bočicu prije upotrebe. Razrijediti vodom u omjeru 1:1 ili koristiti nerazrijeđen preparat za bolji rezultat.
Nanesite tanak sloj na suhu površinu koristeći kist, spužvasti aplikator ili uređaj za prskanje.
Uklonite višak boje suhom krpom nakon 1 minute od nanošenja.
Za čišćenje još mokre boje koristite sapun i mlaku vodu.
Sačekajte 15 minuta dok se potpuno ne osuši.
Ponovite farbanje gume ako je potrebno
Preporuke:
Performanse farbanja zavise od vrste gume koja se koristi u gumama i načina na koji se gume koriste. Koristiti samo za gume, ne koristiti za druge gumene elemente. Čuvati na hladnom i suvom mestu na temperaturi od 5 – 25 °C. Nemojte zamrzavati ili pregrijati. Izbjegavajte nanošenje na direktnom suncu, provjerite da su gume hladne. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod na bazi vode, ne sadrži isparljive organske spojeve

EAN: 5903678002800
SKU 12431 KATEGORIJA

Cijena:

30.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.