Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM, ispod 100KM dostava 9KM. Svakom narudžbom dobijate fiskalni račun, potreban za eventualni povrat.

ODSTRANJIVAČ KATRANA I LJEPILA 500ml

Šifra: BB2017

Bad Boys; Izuzetno jak preparat, namenjen brzom uklanjanju najtvrđih tragova katrana, asfaltnih mrlja i tragova kao i na suncu očvrslog lepka sa farbanih i staklenih površina. Preparat lako otapa mrlje od ulja i masnoće. Također će ukloniti silikone, voskove i gumu zalijepljenu za površinu. Preparat odmah reaguje na kontaminaciju katranom, reakcija se manifestira karakterističnim kapanjem otopljenih čestica katrana u tamno smeđoj boji. Posebno se preporučuje za čišćenje automobila prije poliranja ili nanošenja voska, te kao jedna od faza “skidanja” keramičkih premaza. Izbjegavajte direktno izlaganje suncu. Proizvod je namijenjen za profesionalnu upotrebu.Način upotrebe: Uklonite tzv. “Road film” sa Trafic Film Remover (ako je potrebno), Isperite vodom pod pritiskom, Uklonite strugotine sa metalnih kuglica pomoću Iron Remover (ako je potrebno), Isperite vodom pod pritiskom i dobro operite auto sa šamponom, na čistu i suhu podlogu automobila nanesite preparat priloženim raspršivačem, ostavite sredstvo na elementu dok ne dođe do reakcije, ne dozvolite da se osuši, radite na malim površinama, razradite proizvod na površini sa mekom mikrovlaknom ili osjetljivom četkom na teško dostupnim mjestima kao što su felge, izbjegavajući sušenje, isperite vodom pod pritiskom i dobro operite auto šamponom da biste uklonili ostatke preparata, po potrebi ponovite zadnja četiri koraka.Preporuke: Preparat treba koristiti sa oprezom, posebno na folijama za promjenu boje automobila, PPF folijama i poklopcima lampi, jer preparat može ostaviti bijeli trag na njima. Pre upotrebe preparata na plastici, preparat treba testirati na teško vidljivom mestu. Da ne biste oštetili prskalicu, isperite je s puno vode odmah nakon svake upotrebe kako biste uklonili nakupljeni preparat. Nemojte koristiti proizvod na direktnoj sunčevoj svjetlosti ili na vrućim površinama. Prije upotrebe provjerite djelovanje sredstva na teško vidljivom mjestu. Nemojte koristiti proizvod na jednokomponentnom laku!

EAN: 5903678003104
SKU 12422 KATEGORIJA

Cijena:

36.00KM U cijenu robe je uračunat PDV

Na stanju

Poštovani kupci.

Dostava robe je besplatna ako je vrijednost naručene robe veća od 99KM. Ukoliko je vrijednost robe manja od 100KM , dostava se naplaćuje 9KM.